Móra Ferenc Általános Iskola, Budapest-Zugló, Újváros Park 2. 1144 tel.: (1)363-74-21

Sulikönyvtár

Tankönyvtár

Jó lesz, alakul, már csináltam helyet az eddig a folyosón tárolt (tűzvédelmi szempontból aggályos) használt tankönyveknek, és elérhető magasságba kerültek az angol, német nyelvkönyvek is, számbavételük indokolt, hiszen a megrendelés (tanári) a héten fog kifutni és a szűkös pénzkeretünkbe onnan szerzünk könyvet, mégha használtat is, ahonnan csak tudunk. Hála az Alapítványunknak, sok könyvet megvásárolt a nyelvi tagozatosoknak. Most, este, mikor már a kis kétéves is hagyja, végre dolgozhatok ezek számbavételén és egyeztetem az óhajokat, vajon mennyire tudok hozzájárulni a kérésekhez. Ó és persze nem csak a nyelvkönyvek vannak. Történelem, stb. Töriből pl. 28 db Mozaikos könyvet tudok bedobni a közösbe. Sajnos tavaly nem ezt rendeltek, tehát az évvégén visszavárt ingyenes törik nem fogják csökkenteni az idei igénylistát.. stb.stb. Pofoztam picit a suliblog dolgozói galériáján is, egy képet feltöltöttem, aki még nem szerepelt, és csak azt tudom írni, úgy alakul, ahogyan együtt gyúrjuk, ha kapok anyagot felteszem, ha nem, akkor nem frissül. Jóccakát!

picsart_1424809318842.jpg

Címkék: tankönyv

Betegség

Kedves Olvasók!

Sajnos betegszabin vagyok, most nem tudok beszámolni benti történésekről, illetve annyiban igen, hogy a Tündérkönyvtárosunk visszatért a sulinkba és heti 10 órában besegít nekem amíg én majd napközizek. Most sokkal többet is dolgozik, hiszen a garatgyulladásom miatt itthon kell antibiotikum kúrán lennem.(Nagyon köszönöm neki!) Igazán a legjobbkor jött dolgozni, épp mint a jótündérek, jókor van jó helyen! :) Ma van a háziversíró pályázat eredményhirdetése is. Tegnap este elolvastam a beküldött remekműveket. Ez nem túlzás, Remekművek! Annyira jó volt mind, hogy én igazából nem tudtam eldönteni a rangsort, hiszen mind másképpen, más stílusban volt jó! Nincs könnyű dolga a zsűrinek, én csak azt mondom.

 picsart_1425644249738.jpg

Ezer dolog történt

Kedves Olvasók!

Annyi minden történik nap mint nap, könyvtárinfó órák, sulihonlap készítés, érkezett anyag szelekciója, videóvágás, stb. stb. hogy a munka hevében kissé elsodródtam a blogtól, de most a Békés Iskolák projektnap fél órás szünetében itt, a Béke szigetén bepótolok valamennyit. Tegnap tavaszi kirándulás volt, a 4. l osztállyal a Mezőgazdasági Múzeumban jártunk. A Dzsungel interaktív kiállítás játékos feladatain átverekedve sikerült megtalálni a kincset. Ez a kép a múzeum előtt készült, Anonymus szobránál. :)anonaymus.jpg

 

A Békés projekt kapcsán pedig itt a könyvtári videóm, ismerkedjetek meg a legújabb könyvtártaggal, Gondevő dobozkával :)

https://www.youtube.com/watch?v=fxId-HW2KVc

süti beállítások módosítása